Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Lauantai 31. toukokuuta 2003 klo 19:10

The 3rd Annual Nigerian EMail Conference. “Write better emails. Make more moneys.”

MAT ry:n iskulauserekisteri. “MAT ry perusti Iskulauserekisterin vuonna 1959 Tavaramerkkirekisterin kanssa yhteistyössä. Rekisteriin voidaan hyväksyä käytössä olevia ja käyttöön tulevia iskulauseita.” [via Matkalla]

Vasta avattu Mediamuseo Rupriikki Tampereella kuulostaa paikalta, jossa bloggaajatapaaminen voitaisiin järjestää. Ajankohdaksi kaavailtiin kesäkuun 7. päivää, mutta en tiedä toteutuuko se.

Helsingin Sanomat: Uusien autojen ärsyttävimmät viat. “Helsingin Sanomien tutustumisajojen perusteella syntyi 40 ongelman syntiluettelo.”

Guardian: Salam’s story. “The most gripping account of the Iraq conflict came from a web diarist known as the Baghdad Blogger. But no one knew his identity – or even if he existed. Rory McCarthy finally tracked him down, and found a quietly spoken, 29-year-old architect.”

MacDevCenter: Rob’s Top Mac OS X Hints, Part 1. “The following selection of 16 hints (one per chapter) from my Mac OS X Hints: Jaguar Edition was supposed to be a list of my “favorite” hints. However, I quickly figured out that I have way too many “favorite” hints! — So instead of my favorites, here’s a list of hints that I find particularly useful or interesting.”

Jeffrey Zeldman Presents, jota nykyään sanotaan blogiksi, täyttää tänään kahdeksan vuotta. Onnea!

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.