Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Torstai 29. toukokuuta 2003 klo 12:09

Saatiin kutsu Per Gesslen levynjulkistusbileisiin, jotka pidetään Perin omistamassa hotellissa Halmstadissa 10. kesäkuuta. Which is nice.

Hieno juttu on myös se, että saatiin Ryanairilta naurettavan hintaiset lentoliput Tampereelta Skavstan lentokentälle Tukholman eteläpuolelle. Liput maksoivat 0,02 euroa per henkilö yhteen suuntaan eli yhteensä 8 senttiä. Tosin lentokenttämaksuja ja veroja tuli sitten vielä yli 40 euroa päälle, joten yhteensä kahden hengen menopaluu maksoi 46 euroa. Ryanairilla on nykyään oma bussikuljetus Helsingistä suoraan Pirkkalan lentokentälle, mutta huvittavaa on se, että 20 euron kertamaksun takia bussimatkoista tulee reilusti lentomatkaa kalliimpia.

Skavsta on melko kaukana Tukholmasta, mutta se ei haittaa, koska emme kuitenkaan Tukholmaan ole matkustamassa. Loppumatkan Halmstadiin pääsemme ruotsalaisen tutun kyydissä. Hänkin on menossa samoihin bileisiin, joten ei liene epäselvää, mitä sillä matkalla soitetaan stereoissa.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.