Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Lauantai 17. toukokuuta 2003 klo 10:22

Daring Fireball kirjoittaa Zeldmanin tällä viikolla ilmestyneestä “Designing With Web Standards”-kirjasta artikkelissa Zeldman Reloaded. Kirja kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta, sillä Jeffrey Zeldman on old school -web-suunnittelija, joka tekee graafisen suunnittelun Photoshopissa, mutta koodaa kaiken HTML:n ja CSS:n käsin. Samaan työtapaan olen itsekin tottunut. Lisäksi Zeldman ajaa web-standardien asiaa, eli yrittää saada sivuntekijät ymmärtämään myös koodin laadun tärkeyden, mutta kuitenkin ilman, että se tarkoittaisi heti kaiken opitun, kuten tablejen käytön, hylkäämistä.

Kirjasta on saatavilla netissä pari osiota PDF:nä kirjan oman saitin kautta. Amazon myy kirjaa hintaa 24,50 USD ja Akateeminen hintaan 50,90 euroa…

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.