Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Torstai 15. toukokuuta 2003 klo 09:14

Helsingin Sanomat: Kovia kokenut uusmedia hakee uskottavuutta. “Kovia kokenut uusmedia-ala ei ole menettänyt sisäänrakennettua optimismiaan. Alan yritysten keskuudessa tehdyn kyselyn mukaan romahduksen pohjat olisi nyt nähty ja toimiala olisi lähdössä jälleen kasvuun. Teknohuuman aikaiseen hyperkasvuun ei kuitenkaan uskota, vaan yritykset povaavat liikevaihdolle 5-10 prosentin vuosikasvua.”

Kyseisen 121-sivuisen raportin saa ladattua LTT-Tutkimukselta PDF:nä: Digimedia 2003 – Nykytila ja kasvunäkymiä. Tutkimuksessa on haastateltu muutamaa alalla pitkään työskennellyttä henkilöä ja heiltä on julkaistu nasevia sitaatteja: “Jos ajattelet että menen ruotsalaisen ison uusmediayhtiön konttoriin, ja mulle esitellään, että heillä on täällä vain kauniita ihmisiä töissä, että sellainen referenssi että heillä on kauniita ihmisiä. Ja sitten näytetään, että heillä on 20 hyvännäköistä naista toimistosta, niin eihän se jumalauta ole tästä maailmasta se touhu. Kauniit naiset ovat ihan ok, mutta eivät ne mitenkään liity tähän liiketoimintaan, tässä on kauneus aika kaukana.”

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.