Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Maanantai 12. toukokuuta 2003 klo 20:58

Helsingin Sanomat: Kanadan viranomaiset vähättelevät Suomen sars-tartuntaa. “Kanadan terveysviranomaiset käyttävät kovaa kieltä arvostellessaan suomalaisten sars-diagnoosia. Heidän mielestään suomalaisten ajatus tartunnan saamisesta messuilla Torontossa on kerrassaan naurettava. “Ellei joku ole onnistunut vierailemaan sairaalassa sars-potilaan luona, on väite kerrassaan typerä”, sanoo Ontarion osavaltion julkisen terveydenhoidon johtaja Colin D´Cunha Toronto Star -sanomalehdessä.”

With all their beady little eyes / And flappin heads so full of lies / Blame Canada / Blame Canada

It seems that everythings gone wrong / Since Canada came along / Blame Canada / Blame Canada

They’re not even a real country anyway

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.