Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Maanantai 12. toukokuuta 2003 klo 08:01

Helsingin Sanomat: New York Timesin toimittaja keksi ja kopioi juttuja vuosia. “Toimittaja Jayson Blairin harjoittama artikkeleiden laajamittainen keksiminen ja kopioiminen toisista tiedotusvälineistä merkitsivät ‘lukijoiden luottamuksen perinpohjaista pettämistä ja aallonpohjaa lehden 152-vuotisessa historiassa’, lehti tunnusti etusivullaan.”

Six Log: A Proposal: RSS for Weblogs. “RSS 1.0 and 2.0 are designed for extensibility, and can be used to represent non-weblog data. Currently they’re really only being used for weblogs/news feeds, and Dave has said in the past that RSS is intended only as a news/syndication format. But the point of making RSS extensible is so that new features can easily be added, and new types of data can be represented.”

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.