Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Tiistai 6. toukokuuta 2003 klo 11:06

Nokian käyttöohjeet ovatkin paljon mielenkiintoisempia kuin olen tajunnut. [via Just Sopivasti]

Sulka on huomannut, että Sulakkeella on blogikeskittymä. Listalla ei edes ole kaikki bloggaajat, jotka kuuluvat ihan “lähipiiriin”. Olisi jännä tehdä jonkinlainen bloggaajien sukutaulu, jossa olisi kuvattuna bloggaajien väliset suhteet. Kovin montaa verkoston ulkopuolella roikkuvaa blogin pitäjää ei varmaan olisi.

Helsingin Sanomat: Mihin jäi MM-kiekon dramatiikka? “Käsikirjoittaja, dramaturgian professori Harri Virtanen on (Saku) Tuomisen kanssa samoilla linjoilla. Hänen mielestään MM-kisat osuvat nykymuodossaan lähinnä saippuaoopperoiden genreen: niissä tapahtuu vähän ja hitaassa tahdissa. Virtanen selittää, että hieman yksinkertaistettuna draamassa on selkeä muoto: alussa esitellään ongelma ja henkilöt. Kakkosnäytökseen sijoittuvat isot käänteet, ja lopussa nähdään ratkaisut.”

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.