Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Lauantai 3. toukokuuta 2003 klo 23:53

Tänään tuli telkkarista Euroviisujen esikatselun ensimmäinen osa. Harmi, ettei kanava ollut vielä päällä, kun Itävalta esitti oman kappaleensa. Jocka on onneksi löytänyt biisin ja videon netistä.

Ja sitten keskiyön uutiskimara:

Helsingin Sanomat: Joukkoliikenteen kipupisteessä. “Helsingin metro on yksin matkustavalle kaikkein ahdistavin paikka. Liikkuessaan kaksistaan tai kolmistaan saattaa kehittää uutisista asiaa ja vilkaista välillä, mitä toinen on ilmeellään mieltä, mutta yksin on vaikeuksissa. — Siitä hetkestä kun joku istuu vastakkaiselle paikalle, alkaa kuumeinen pohdinta, mitä kaikkea voi tehdä, ettei joutuisi katsomaan kanssamatkustajaa silmiin.” [via Matkalla]

Helsingin Sanomat: Sukkulaturma selviämässä. “Avaruusukkula Columbian onnettomuustutkinnan päävastuu annettiin riippumattomalle tutkintalautakunnalle. — Nauhurin, sukkulasta lähetettyjen telemetriatietojen, löydettyjen osien sekä silminnäkijähavaintojen perusteella tutkijat ovat hahmotelleet kymmenen vaihtoehtoa onnettomuuden kululle.”

The Boston Globe: X communication. “From alternative music (Xzibit, Sex Pistols) to cutting-edge sports (BMX bike racing, XFL football), from cool new technology (Mac OS X, Imax films) to designer drugs (Ecstasy, Xanax), says Farmer, the postboomer generation of 20- and 30-somethings – a generation highly coveted by advertisers – responds to anything “X” as signifying “the promise of things yet to be discovered” and the “ecstasy of really ‘being alive.'”

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.