Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Tiistai 29. huhtikuuta 2003 klo 08:42

Heh, Applen uudessa digitaalisen musiikin kaupassa iTunes Music Storessa on myynnissä 200 000 musiikkikappaletta, mutta MP3:sia vastaan kovasti kampanjoineilta Madonnalta ja Metallicalta ei ole mukana yhtäkään.

Tosin eipä ole mun suosikkia Roxetteakaan, mutta se johtunee enemmän bändin vähäisestä markkinoinnista USA:ssa kuin poliittisista syistä. Per Gessle kertoi itse asiassa jossain haastattelussa käyttävänsä Napsteria harvinaisten biisien etsimiseen, joten mitään valtavaa “musiikin levittäminen Internetissä on syntiä” -kampanjaa ei heillä ole tosiaankaan ollut.

Toinen huomio, jonka tein, on että Applen kaupassa on myynnissä kappaleiden “Clean Lyrics” -versioita. Esimerkiksi Aerosmithin joistain “Explicit Lyrics” -biiseistä on tarjolla myös siistitty versio, jossa ei sanota tuhmia sanoja.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.