Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Lauantai 26. huhtikuuta 2003 klo 13:10

EFFI:n uusin tiedote: ÄKT pelottelee kouluja ja yrityksiä harhaanjohtavalla tietoturvakampanjalla. “Electronic Frontier Finland – EFFI ry arvostelee kovin sanoin Suomen Ääni- ja Kuvatallennetuottajat ry:n (ÄKT) aloittamaa tiedotuskampanjaa. — ÄKT yrittää muun muassa yhdistää tekijänoikeuden loukkauksen varkausrikokseen. Ville Oksanen korostaa, että ‘oikeudellisesti kyse on kahdesta täysin eri asiasta. Varastettu omaisuus poistuu omistajansa käytöstä, luvatta kopioitu teos korkeintaan vähentää myyntituloja olettaen että kopioija olisi muutoin ostanut sen. Tämä on kuin verrattaisiin ilman lippua matkustamista koko linja-auton viemiseen.'”

EFFI on hyvä. Pitäisi varmaan liittyä jäseneksi.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.