Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Tiistai 22. huhtikuuta 2003 klo 10:52

Helsingin Sanomissa tänään:

Verkko-osoitteiden säätely helpottuu pian Suomessa. “Valinnanvapaus fi-päätteisissä internet-verkon tunnuksissa kasvaa, kun uusi verkkotunnuslaki astuu voimaan syyskuun alusta. — Lakimuutos mahdollistaa ensi kertaa yleisnimet kotimaisissa verkko-osoitteissa. Www.pankki.fi ja www.musiikki.fi-tyyliset osoitteet myönnetään syyskuusta alkaen ensimmäiselle niitä hakeneelle.”

Pelintekijät ratkaissevat kännykänvalmistajien kisan. “Kehittäjät ovat niin Nokian kuin muiden kännykkävalmistajien arvokkaita kumppaneita. Varsin yleisesti myönnetään, että kilpailu mobiilimaailman herruudesta ratkeaa sen perusteella, kuka saa houkuteltua kehittäjät puolelleen.”

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.