Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Perjantai 18. huhtikuuta 2003 klo 21:47

Olen ihmetellytkin, keitä ovat ne tuhannet ihmiset, jotka tulevat vieläkin sivuilleni etsien tietoa Jussi Ahteesta. Yksi niistä on vanha kaverini, joka oli etsimässä kuvaa Jussista proseminaarityöhönsä ja Googlen hakutuloksista löytyi visakopu.net. Kysyin miksi ihmeessä häntä Jussi Ahde kiinnostaa.

Ei oikeastaan kiinnosta, mutta teen prosemmaa mielihyvän hermofysiologisesta taustasta. Kokaiini on aivan loistava tapa tarkastella sitä, koska kokaiini lisää suoraan dopamiinin määrää reward system-neuroneissa, muttei juuri vaikuta muiden välittäjäaineiden kautta. Eli se tavallaan oikosulkee "luonnollisen" mielihyväjärjestelmän. Myöskin tämä reward system-kytkentä selittää aika kauniisti kokaiiniaddiktion (sekä psyykkisen että fysiologisen).

Proffa tsekkasi kirjallisen esitelmäversioni ja sanoi että se oli hyvä, mutta että voisin lisätä itse esitelmään aiheen sallimia pieniä kevennyksiä jotta porukan tarkkaavaisuus säilyisi so. ettei ne nukahtaisi. Jussi sopisi tähän tarkoitukseen aivan mainiosti. Kroonisen kokaiininkäytön sitäpaitsi epäillään surkastuttavan tiettyjä hermosoluja, ja minusta ko. henkilö todistaa esiintymisellään aivan selvästi, että jotain tuhoa on täytynyt aivoissa tapahtua. 😉

Ikävä kyllä tämäkin kirjoitus nostaa varmaan taas visakopu.netin sijoitusta Googlen tuloksissa. Johan tässä olikin ehditty kakkossivulle tipahtaa.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.