Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Maanantai 14. huhtikuuta 2003 klo 18:17

Safari Public Beta 2 eli Safari v73 eli Safari 0.9 on ilmestynyt. Mukana muun muassa paranneltu HTML- ja CSS-tuki, lomakkeiden automaattitäyttö ja tietenkin tabit.

Parin minuutin käytön jälkeen Camino tuntuu edelleen kivemmalta. Pidän enemmän Caminon Aqua-ulkoasusta kuin Safarin käyttämästä “brushed metalista”. Varsinkin Safarin tabirivistö tuntuu jotenkin turhan tummalta. Ja miksi ihmeessä ne tabit roikkuvat yläreunastaan? Caminossa tabit ovat kiinni www-sivun yläreunassa, jolloin ne selkeästi vaihtavat sivunäkymästä toiseen (kuva). Safarissa ne taas roikkuvat kirjanmerkkirivistä ihan kuin niillä vaihdettaisiin kirjanmerkkirivin näkymää (kuva, tosin vähän huono).

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.