Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Keskiviikko 9. huhtikuuta 2003 klo 20:38

Maisemakortti korvesta -blogin Arttu pelästyi kirjoituksestaan syntynyttä keskustelua niin paljon, että pyytelee nyt anteeksi aiheuttamaansa kohua “ahdasmielisten” keskuudessa. Kirjoitin Artun vieraskirjaan näin:

Minäkö tässä olen ahdasmielinen vain siksi etten ollut kanssasi samaa mieltä? Blogi- ja nettipäiväkirja-sanoilla on minusta vivahde-ero. Arki-päiväkirjan Ville on erityisesti painottanut, ettei hänen saittinsa ole blogi. Minä taas väitän, ettei minun saittini ole nettipäiväkirja. Aina se ei tietysti ole niin mustavalkoista. Jokainen saa kirjoittaa saitillensa oman makunsa mukaan, sehän tämän homman suola onkin. Tarkoitus ei ollut pelästyttää niin paljon, että anteeksi tarvitsisi pyydellä. Koin vain tarpeelliseksi antaa palautetta, kun kerran omaa blogiani kritisoitiin.

Myös Lapama.to on kirjoittanut aiheesta.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.