Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Keskiviikko 2. huhtikuuta 2003 klo 13:42

Huoh, olen nyt ollut enemmän tai vähemmän kipeänä jo monta viikkoa. Tänään taas enemmän. Väsyttää ja pyörryttää ja ohimoita puristaa – ja sitten välillä on ihan kohtuullisen hyvä olo ja luulee, että kaikki on taas hyvin. Lääkärillä ja hieronnassa ja fysioterapeutilla ja optikolla on käyty. Lääkäri ei löytänyt mitään vikaa, fysioterapeutti käski venytellä yläniskaa ja optikko määräsi lasit. Mikään ei ole auttanut, tosin silmälaseista en tiedä, kun en ole niitä vielä saanut. Ikävintä on se, että töitä olisi vaikka kuinka paljon tehtävänä, mutta ei näin raihnaisena saa mitään tehtyä.

Piristykseksi pari aprillipäivän linkkiä: kaikkien aikojen sata parasta aprillipilaa ja BBEditin uusi hinnoittelu.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.