Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Maanantai 31. maaliskuuta 2003 klo 11:28

Kävin lauantaina optikolla näöntarkastuksessa. Tuomio oli selvä: hajataittoa ja piilokarsastusta eli silmälasit on hankittava. Kyllä se jotain kertoi, että testi, jossa punaisen ristin piti olla vihreän rinkulan keskellä, näkyi minulla niin, että risti oli reilusti rinkulan oikealla puolella. Ja nyt kun asiaa on ajatellut, niin kyllähän sitä on tullut silmiä siristettyä ja hierottua. Hierominen on auttanut varmaankin siksi, että silloin tulee suljettua toinen silmä ja näkö paranee siksi hetkeksi. Ei tämä muutenkaan mikään yllätys ollut, kun ottaa huomioon, että sekä isällä että veljellä on lasit jotain +10:n luokkaa.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.