Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Perjantai 28. maaliskuuta 2003 klo 08:17

Eilen oli RE: The Big One 03, eli palkintogaala, jossa uusmedia-ammattilaiset palkitsevat toisiaan. Raahauduin sinne huonovointisena seuraamaan palkintojenjaon. Suomen blogilista ei saanut palkintoa, siinä sarjassa pääpalkinnon sai muistaakseni Muusikoiden.net.

Sulakkeella sen sijaan meni taas hyvin. Viime vuonna Sulake siivosi palkintopöydän viiden kategorian ykköspalkinnolla ja vielä koko kilpailun pääpalkinnolla. Tänä vuonna töitä oli kolmessa kategoriassa ja kaikista tuli palkinto. Coke Studios sai ykkössijan rich media -sarjassa ja kakkossijan b-to-c-sarjassa. Mountain Dew Lounge puolestaan sai kolmannen sijan verkkokampanjasarjassa. Sulake sai myös UOMA:n erikoispalkinnon Habbo Hotel -konseptista.

Tämän jälkeen laahustin kotiin nukkumaan.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.