Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Tiistai 18. maaliskuuta 2003 klo 21:40

Sota on alkamassa, sille ei taida kukaan enää voida mitään. Sodan alkamista seuraavana päivänä järjestetään Helsingissä mielenosoitus, joka lähtee klo 18 Kiasman edestä. Mielenosoituksia järjestetään myös muissa kaupungeissa.

Tänä iltana Iso-Britannian alahuone äänestää maan Irak-politiikasta. Siellä on jännät paikat, sillä pääministeri Tony Blair on ahtaalla. Jo kolme ministeriä on eronnut hallituksesta vastalauseena Blairin Irak-politiikalle. Blair ei tarvitse alahuoneen tukea sotaretkelle lähtemiseen, mutta alakynteen joutuminen olisi pääministerille vähintäänkin nolo tilanne.

Vaikka Suomi sotaa vastustaakin, on se silti Yhdysvaltain talutushihnassa: Suomi nimittäin karkotti kolme irakilaisdiplomaattia. Syytä ei kerrottu, koska alivaltiosihteeri Jaakko Laajavan mukaan “emme tietystikään halua lisätä spekulaatioita emmekä harhaanjohtavia tietoja”. Uskomatonta touhua.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.