Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Tiistai 18. maaliskuuta 2003 klo 09:16

Kylläpä nyt tuntuu tulevan töitä ovista ja ikkunoista. Ei oikein osaa sanoa ei, kun ei sitä sitten koskaan tiedä, jos yhtäkkiä onkin hiljaisempaa. Bloggauksen kautta syntyneiden kontaktien ansiosta on juuri nyt kaksi projektia kynnyksellä.

Olen ajatellut siirtyä tästä itsetehdystä bloggaussysteemistä Nucleukseen, jota ainakin Ojasta noustaan käyttää. Kommentoinnin, kategorioiden ja XML-RPC:n kanssa on liikaa duunia, että jaksaisi niitä itse tehdä. Nucleukseen saa tehtyä myös plugineja. Kunhan saan uuden saitin julkaistua, niin laitan tekemäni pluginit (muun muassa cachettava blogilistapluggari) jakoon.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.