Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Lauantai 15. maaliskuuta 2003 klo 07:51

Kello ei ole vielä edes kahdeksan lauantaiaamuna ja tässä sitä ollaan hereillä. Tia lähti hiirinäyttelyyn Saloon ja minä jäin kotiin koiran kanssa. Täytyy varmaan keksiä jotain tekemistä täksi päiväksi.

Pinseri on ehdolla Suomen parhaaksi kotisivuksi kilpailussa, jonka järjestää Ylen Verkkoyhteys-ohjelma. Käykääpä kaikki äänestämässä!

Verkkoyhteys käyttää paljon materiaalia BBC:n erinomaisesta Click Online -ohjelmasta, joka on vauhdikas, hauska ja asiallinen. Jostain syystä Verkkoyhteys saa noista jutuista säilymään vain tuon viimeisen. Ne kerrat kun olen ohjelmaa yrittänyt katsoa, se on ollut yksinkertaisesti sanottuna kuolettavan tylsä. Ihan jokaista asiaa varten ei tarvitsisi ottaa studioon keskustelemaan jotain virkamiestä tai tutkijaa. Ja mikä ihme siinä on, että ainakin BBC:n videopätkiä näyttäessä puolet ruudusta pitää peittää jollain Verkkoyhteden tunnarilla?

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.