Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Sunnuntai 9. maaliskuuta 2003 klo 20:55

Tutkailin vähän visakopu.netin paluulinkkejä. Etusivun laidassahan on lista sivuista, joiden kautta on tultu tälle saitille. Viimeisen viikon listaa on hallinnut Jussi Ahde, johon liittyvät hakukonetulokset ovat tuoneet visakopu.netiin jo yli 3000 asianharrastajaa.

Etusivun lista näyttää vain ne linkit, joiden kautta on tultu sivuille vähintään kaksi kertaa. Katsoin mielenkiinnon vuoksi niitä osoitteita, joista on tultu tasan kerran. Listalta löytyi mm. Suomi24-hakutulos “Santeri Kinnunen”. Suomi24 on rankannut saittini hakutulosten ensimmäiseksi, vaikka en ole kuin kerran maininnut kyseisen nimen. Toinen mielenkiintoinen linkki oli haku Googlen linkkihakemistosta sanoilla kansio 8. Haun ainoana tuloksena on visakopu.net. Tuota sanayhdistelmää en ole kirjoittanut kertaakaan.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.