Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Tiistai 25. helmikuuta 2003 klo 21:12

Bare Bones Software julkaisi TextWranglerin, 49 dollarin hintaisen tekstieditorin, ja lopetti samalla ilmaisen BBEdit Liten jakelun. Talousnäkökulmasta olikin varmaan typerää jakaa niin hyvää editoria ilmaiseksi, mutta 49 dollaria on melkoisen kova hinnankorotus. Olisi ehkä ollut järkevää tarjota editoria sellaiseen hintaan, ettei sen ostamiseen olisi noin isoa kynnystä. Itse tosin maksan mieluusti BBEditin hinnan, koska tarvitsen sen HTML-editoriominaisuuksia.

TextWrangler vs. BBEdit kertoo mitä BBEditissä olevia ominaisuuksia TextWranglerista puuttuu HTML-editoinnin lisäksi. John Gruber on kirjoittanut pika-arvostelun TextWranglerista.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.