Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Lauantai 15. helmikuuta 2003 klo 18:15

Mielenosoittaminen on rankkaa hommaa. Ulkona oli 10 astetta pakkasta ja suuren väkijoukon saaminen liikkeelle oli hidasta. Kun sitten lopulta kulkue lähti liikkeelle Aleksanterinkadun kautta Etelärantaan ja sieltä Kaivopuistoon suurlähetystöalueelle, vauhti olikin sopivan kova lämmittämään jäätyneet varpaat. Kulkueessa ei ollut mikään karnevaalitunnelma, koska kaikki muutkin yrittivät vain pysyä lämpimänä, ja ehkä toisaalta myös siitä syystä, että mielenosoituksessa oli paljon “tavallisia” ihmisiä ja perheitä, jotka eivät niin riehakkaita olisi muutenkaan olleet. Arvioiden mukaan kulkueessa oli mukana 15 000 ihmistä, joten se oli Suomen kaikkien aikojen suurin rauhanmarssi.

Lontoossa on käynnissä ehkä historian suurin sodanvastainen mielenosoitus, jossa on järjestäjien arvion mukaan 1,5 miljoonaa osallistujaa.

Myrskyn Jannekin oli näemmä mukana. Kuten myös Niina.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.