Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Tiistai 28. tammikuuta 2003 klo 10:50

News.com kirjoittaa, että Opera saattaa hylätä Macin, koska sen selaimella ei enää ole elämisen mahdollisuuksia. Viimeinen pisara oli kuulemma Applen Safari.

Pöh, sanon minä. Tekisivät vaan kunnollisen selaimen, jota joku haluaisi käyttää. PC:llä Opera on kai ihan oikea vaihtoehto, mutta Macilla ei. Markus Kajo kirjoitti pakinassaan Tampereen kirjastosta, että “mitä sillä on väliä näyttääkö kirjastotalo avaruudesta metsolta, jos se maasta katsoen näyttää palleatyrältä”. Operan suhteen on vähän sama juttu. Mitä sillä on väliä, jos selaimen sisällä oleva moottori on maailman nopein, jos selaimen käyttö tuntuu kuitenkin tervaisen täisopan syömiseltä.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.