Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Tiistai 14. tammikuuta 2003 klo 17:23

Panasonic on tuonut markkinoille uuden DMR-HS2 -kovalevy/DVD-tallentimen, jossa on sekä 40 gigatavun kovalevy että DVD-R/DVD-RAM-yhteensopiva poltin. Ilmeisesti tuo ei tue DVD-RW:tä. Hintaa on 1749 euroa, mutta äkkiä se sieltä tippuu, kun tällaiset laitteet alkavat yleistyä.

Jukalla on kovalevyllä varustettu Nokian satelliittiviritin. Sillä voi laittaa suorana tulevan TV-ohjelman pauselle ja myöhemmin jatkaa siitä mihin jäi. Kovalevy tietysti pitää kirjaa siitä, mitä on nauhoitettu ja miltä kanavalta (ohjelmatiedotkin tulevat signaalin mukana), joten videokasettien kaltaista sekamelskaa ei synny.

Kaapelidigiboksin, kovalevyn ja DVD-polttimen voisi joku valmistaja niputtaa yhteen laitteeseen. Taitaa kuitenkin olla vain kuvitelmaa, että sellaisen saisi millään järkevällä rahasummalla.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.