Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Lauantai 11. tammikuuta 2003 klo 00:26

John Gruber jatkaa erinomaisen hyvää linjaansa. Nyt hän kirjoittaa siitä, miksi Jason Kottke on väärässä ja miksi Safarin kuuluukin olla vain www-selain. Jason Kottke ehdotti blogissaan, että Apple yhdistäisi Safarissa www-selaimen ja Sherlockin.

Kirjoitin tänään selainkatsausta Macmaailmaa varten. Huomasin kuinka vähän OmniWeb herättää minussa mielipiteitä. Se ei ole huono selain, mutta ei se nyt niin hyväkään ole. Se on puutteellinen CSS- ja HTML-tuen osalta, mutta suuri osa sivuista näkyy siinä kuitenkin ihan kelvollisesti. Se on suht nopea ja käyttöliittymäkin on ihan kiva. Silti en siihen vaihtaisi. John Gruber kirjoittaa: “Chimera offers its much-beloved tabs. IE has a handy forms auto-fill feature. OmniWeb does something that makes some people like it.” Sinäpä sen sanoit.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.