Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Tiistai 7. tammikuuta 2003 klo 18:13

Miten voi olla, että Apple Developer Connection -sivusto on niin hidas? Palvelu on tarkoitettu Applen ilmaiseen tai maksullisiin kehittäjäohjelmiin rekisteröityneille käyttäjille. Sen kautta jaetaan uusia versioita softakehitykseen liittyvistä ohjelmista, esimerkiksi erilaisia SDK-paketteja. Sivustolta saa myös aina uusimman version Mac OS X:n development-paketista, joka tulee käyttiksen mukana toisella CD:llä. Uusin versio (“joulukuu 2002”) on kooltaan vähän yli 300 megatavua. Yritän hakea pakettia nyt kolmatta kertaa ja tällä kertaa se tulee jo ihan 7,7 kilotavua sekunnissa. Enää 10 tuntia jäljellä.

Päivitys: Henri Sivosen vinkistä kokeilin siirtää tiedostoa eurooppalaisen palvelimen sijaan amerikkalaiselta palvelimelta. Nopeus on nyt 109 kilotavua sekunnissa. Mikä ihme matolaatikko niillä on Euroopassa palvelimena?

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.