Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Torstai 2. tammikuuta 2003 klo 16:14

Hyvästi, NMT! [via lapama.to]

Äitini ensimmäinen matkapuhelin muutama vuosi sitten oli jokin Nokian NMT900-puhelin, koska siihen aikaan hänen työpaikallaan GSM:n kuuluvuus oli heikonlainen. Puhelin ei ollut mikään sellainen raahattava malli, vaan jokin klassista 1610:aa muistuttava kapistus. Muistan kuinka kauhea tuo nokialainen oli. Sen akku kului loppuun niin nopeasti, ettei puhelin juuri koskaan ollut päällä. Kun äitini soitti puhelimellaan, oli noloa olla julkisella paikalla samassa seurassa, koska hän puhui siihen niin kovaa. Toisessa päässä olevan ihmisen ääni kuului todella heikosti, joten varmuuden vuoksi äitini puhui vastaavasti ERITTÄIN KUULUVASTI. Onneksi äitikin huomasi lopulta GSM:n edut…

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.