Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Mikään ei muutu

Viikko-pari sitten tulleen Aki Sirkesalo -dokumentin innoittamana lainasin kirjastosta Sirkesalon erinomaisen Aika-levyn. Pidän erityisesti levyn viimeisestä kappaleesta “Mikään ei muutu”, jonka Aki esittää yhdessä Suomen virallisen Beatles-fanin Jiri Nikkisen kanssa.


Sun vanhat rokkiälpeet
puhkikuunneltiin
nyt samat laulut myydään
uudestaan sun jälkikasvun
cd-soittimiin

Ja mikään ei muutu
mikään ei muutu
aika vain laimentaa
faijan kapinaa

Huippusuosituilla yhtyeillä musiikin paluun sykli tuntuu olevan noin 15-20 vuotta. Mitäs niitä nyt onkaan viimeksi “palannut”… ainakin Abba ja Beatles. Roxetten paluuta voi sitten odottaa ehkä vuonna 2010, ellei bändi sitten edelleen levytä.

Raivostuttavaa, miten huonosti ihmiset käsittelevät kirjaston levyjä. Paitsi että levy oli naarmuilla, joku oli ilmeisesti myös pessyt CD:n kansivihkosen pyykkikoneessa. Mutta kukapa ei joskus unohtaisi CD:tä housun taskuun…

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.