Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Sunnuntai 22. joulukuuta 2002 klo 13:44

Maksullisesta RSS-lukija- ja verkkolokieditoriohjelmasta NetNewsWire Prosta on ilmestynyt julkinen betaversio: NetNewsWire Pro 1.0b1.

Ensivaikutelma softasta on buginen. Sain jatkokehitettyä visakopu.netin XML-RPC-tukea ja softa kyllä listasi uusimmat kirjoitukset, tallensi uudet kirjoitukset ja poisti valitut tekstit, mutta kirjoitusten editointi ei oikein toiminut. En vain kerta kaikkiaan saanut valittua kirjoitusta näkymään editointiruutuun. Softa hakee vain kymmenen uusinta kirjoitusta eikä siihen pysty vaikuttamaan. Tallentaessa se välttämättä haluaa valmiiksi HTML-enkoodata erikoismerkit (joiden kirjoittaminen ei aina onnistu kirjoituslomakkeeseen!), vaikka itse haluaisin saada tallennettua ne sellaisenaan tietokantaan.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.