Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Sunnuntai 1. joulukuuta 2002 klo 21:32

Googleen on ilmestynyt spämmiä. Nyt jo useamman kerran hakutulokseen on ilmestynyt sivuja, joissa saattaa olla otsikkona juuri ne sanat, joita olin hakemassa. Sivun osoite on aina sellainen, ettei siitä voi olla varma, mikä kyseinen sivu on. Kun sivulle menee, tarjotaankin vain lista linkkejä, joiden kautta pääsee muihin hakukoneisiin hakemaan kyseisillä sanoilla tai joihinkin nettikauppoihin. Näitä roskasivuja löytyy useista eri osoitteista, mutta yksi spämmääjien käyttämä domain on howtoruineverything.com, jonka omistajaksi on merkitty DomainReg LLC (johblac@hotmail.com) Floridassa. Jos en olisi näin laiska, valittaisin jonnekin muuallekin kuin blogiini.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.