Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Lauantai 23. marraskuuta 2002 klo 16:53

RSS-lukijaohjelma NetNewsWirestä on tulossa maksullinen Pro-versio, jonka ominaisuuksiin kuuluu myös blogieditori, jolla voi ylläpitää muun muassa Blogger-, Radio- ja Movable Type -pohjaisia verkkolokeja.

Koska visakopu.net ei perustu mihinkään näistä, vaan on oma säätöni, ei editori tietenkään tuosta vain toimi tämän verkkolokin kanssa. NetNewsWire Pro käyttää editoimiseen XML-RPC:tä ja Blogger API:a, joten tämä päivä onkin sitten mennyt XML-RPC:tä opetellessa… Käytössäni on Useful Inc.:in XML-RPC/PHP-kirjasto, joka on toimiva, muttei ihan maailman yksinkertaisin käyttää.

Nyt ongelmana on enää se, että NNW Pro ei ole vielä ilmestynyt, joten en voi testata toimintaa käytännössä. Olen kyllä testannut XML-RPC-liikennettä BlogApp-softalla, mutta se tuntuu olevan sen verran buginen, ettei tiedä johtuuko osittainen toimimattomuus minusta vai BlogAppista. Kirjoitusten lisääminen toimii kuitenkin jo ja se on hyvä alku!

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.