Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Tiistai 12. marraskuuta 2002 klo 15:19

Osuuspankki on avannut Digiraha-palvelun pieniä nettimaksuja varten. Micropayment on ollut puheenaiheena kauan – Jakob Nielsen kirjoitti vuonna 1999, että hän uskoo micropaymentin lyövän itsensä läpi vuonna 2000. Erilaisia toteutuksia onkin ollut, mutta läpimurtoa ainakaan suomalaisesta näkökulmasta katsoen ei ole tapahtunut. Parhaiten on menestynyt nykyään eBayn omistama PayPal, mutta suomalaiselle käyttäjälle se on hankala – ja vaatii luottokortin.

Suomalaisetkin sivujen tekijät tarvitsevat palvelun, jolla he voivat helposti laskuttaa käyttäjiä. Ilmaiseksi eivät nettipalvelut ikävä kyllä toimi ja jos maksaminen on vaikeaa, kaikkoavat käyttäjät. Toivotaan, että Digiraha on se toimiva järjestelmä.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.