Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Lauantai 2. marraskuuta 2002 klo 14:09

No nyt se Pekka yrittää selittää kommenttiaan (ks. edellinen): “En todellakaan tunne IRL ketään, joka ainakaan julkisesti tunnustaisi pitävänsä Roxetesta 🙂 Joten hämmästykseni on suuri, kun Visan fanitus ei ollutkaan huuli!”

En tiedä onko se nyt niin salaisuus ollut ennenkään, kyllähän tuossa saitin menussa on ollut aina The Daily Roxette, uutissaitti, jonka päätoimittaja olen ollut vuodesta 1997. Roxette lienee taas niitä bändejä, jota ei muka voi tunnustaa kuuntelevansa, kun niiden musiikki ei ole tarpeeksi “hienoa”. Nämä ihmiset, jotka ajattelevat noin, pitävät musiikkia hienona silloin, kun levyjä myydään tarpeeksi vähän. Mainstream on olevinaan aina pahasta.

Ja Roxette ei todellakaan ole myynyt vähän levyjä… Esimerkiksi Joyride on kaikkien aikojen 7. myydyin ulkomainen levy Suomessa (myynyt yli 100 000 kpl). Look Sharp on saman listan sijalla 92.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.