Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Torstai 31. lokakuuta 2002 klo 20:02

Huomenna kauppoihin ilmestyvässä Roxetten kokoelmassa on kopiointisuojaus, jonka kuitenkin luvataan toimivan PC:ssä niin, että kappaleita voi kuunnella mukana tulevalla soitto-ohjelmalla. Mac-käyttäjänä olin tietysti harmistunut siitä, ettei levyn luvata toimivan koneellani. Kauhukertomukset kopiosuojattujen levyjen huoltokuntoon hajottamista Maceista pelottivat, mutta pitihän tuota kokeilla. Ja mitä tapahtuikaan… OS X:n työpöydälle ilmestyi kahden session CD, joista toisella on PC-softa ja toinen aivan normaali audio-CD, josta voi aivan helposti enkoodata niin monta MP3:sta kuin sielu sietää… Ja “suojauksen” nimi oli sitten Cactus Data Shield.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.