Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Tiistai 29. lokakuuta 2002 klo 19:59

Nyt voit saada visakopu.netin etusivulle oman personoidun lokilistasi. Silloin etusivun laidassa oleva Verkkolokit-lista vaihtuu sellaiseksi, jossa näkyvät vain Pinserissä valitsemasi verkkolokit. Kun olet tehnyt oman listasi, kirjoita alle oma käyttäjätunnuksesi ja tallenna sen jälkeen aukeava sivu selaimen suosikkeihin.

Päivän pamauksen käyttäjätunnus:

Jos annat käyttäjätunnuksen, jota ei ole olemassa, näkyy koko verkkolokilista. Myös personoidulla listalla näkyvät omat suosikkini lihavoituna; sitä ominaisuutta ei voi tällä hetkellä ottaa pois päältä. Visakopu.net ei tallenna käyttäjätunnuksia mihinkään.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.