Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Sunnuntai 20. lokakuuta 2002 klo 10:50

Applella ja MacWorld-messuja järjestävällä IDG:llä on alkamassa kunnon sota. IDG ilmoitti aikaisemmin siirtävänsä itärannikon MacWorld-messut New Yorkista takaisin Bostoniin vuonna 2004, jolloin Apple ilmoitti vetäytyvänsä messuilta ja mahdollisesti tekevänsä niin jo ensi vuoden heinäkuun New Yorkin -messuilta. Nyt IDG:n Charlie Greco sanoo The Boston Globen artikkelissa, että vastahyökkäyksenä IDG voi estää Applea osallistumasta muihinkaan MacWorld-messuihin, mikä tietysti tekee Applen tilanteen melko tukalaksi, ovathan messut ja varsinkin pääjohtaja Steve Jobsin avajaispuhe tärkeitä tapahtumia Mac-maailmassa.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.