Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Maanantai 30. syyskuuta 2002 klo 21:04

Tiedotus kaikille niille, jotka uskaltavat lähteä sushirajan ulkopuolelle: Vantaan Luonnonystävät järjestää perinteisen joutsenretken Hankoniemelle lauantaina 26.10. Tiedossa on hyvin järjestetty (ja helppo) luontoretki bussikuljetuksella suoraan hyville lintukohteille. Mukana on asiantuntevat oppaat, jotka kertovat mikä se pieni musta piste kiikarissa on. Herätys on aikainen, mutta pieni luontoretki virkistää kehoa ja mieltä aina paremmin kuin mitkään energiajuomat.


la 26.10. JOUTSENRETKI Hankoniemelle

Perinteisellä joutsenretkellä ihastellaan joutsenien lisäksi muitakin etelään suuntaavia muuttolintuja, hyvällä onnella myös petolintuja... Mukana asiantuntevat lintuvetäjät kaukoputkineen. Ota mukaan omat eväät sekä lämmintä vaatetta ja juotavaa! Myös omista kiikareista ja lintukirjoista on hyötyä.

Tilausbussi ottaa retkeläisiä kyytiin Korsosta (taksi-asema klo 7.45), Tikkurilasta (Kaupunginmuseon edusta klo 8.00) tai Myyrmäestä (bussiaseman "hevosenkenkä" n. klo 8.20). Palaamme retkeltä klo 17 aikoihin.

Hinta 14 euroa sisältäen kuljetuksen. Luonto-Liiton jäsenille vain 12 euroa. Ilmoittaudu VaLuun 18.10. mennessä. Puhelin (09) 857 3848, sähköposti valu@iki.fi.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.