Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Maanantai 30. syyskuuta 2002 klo 20:28

Olen kovasti innostunut NetNewsWire Liten käytöstä. Se on RSS-lukija, jolla voi lukea monien sivustojen tuottamaa materiaalia todella paljon nopeammin kuin lataamalla sivut (ja mainosbannerit…) selaimeen. Kuten joku on ehkä huomannut, myös visakopu.net tarjoaa sisällöstään RSS-feediä. Ohjelman mukana tulee valmiiksi laaja kirjasto RSS-feedejä, mutta mukana ei tietenkään ole suomalaisia. Koska monilla saiteilla tieto RSS-feedin olemassaolosta on osattu piilottaa hyvin, listaan tässä joitakin suomalaisia ja ulkomaalaisia feedejä, jotka olen ohjelmaan tilannut (ja ohessa myös linkit itse saiteille):

Ja feedeistä puheenollen… Applen iCal-kalenteriohjelmaan voi tilata netin yli julkaistuja kalentereita, jotka ovat standardimuotoisia iCalendar-tiedostoja (nimet ovat kai yhteensattuma tai jotain – tosin myös vCalendar-nimeä tiedostomuodosta käytetään). Nyt myös visakopu.netin saa iCalendar-muodossa. Turhaa, mutta ah, niin nörttimäistä…

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.