Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Keskiviikko 25. syyskuuta 2002 klo 18:50

Päivän mitenkään mihinkään liittymätön vinkki: Interarchyssa (erittäin hyvä FTP-client Macille) voi avata tiedoston editoitavaksi BBEditiin (erittäin hyvä teksti-/koodieditori Macille) suoraan FTP-palvelimelta. Tämän voi tehdä valitsemalla tiedoston FTP-listauksesta ja klikkaamalla valikosta “Edit with BBEdit”. Homma toimii kuitenkin myös kirjoittamalla Interarchyn osoiteriville suoraan tiedoston osoitteen FTP-palvelimella, mutta korvaamalla osoitteen alussa olevan ftp://-osan bbftp://:llä. Tämä on erityisen kätevää, kun haluaisi editoida piilotettua tiedostoa, jota ei näy FTP-listauksessa. Siis esimerkiksi bbftp://ftp.myserver.example/public_html/.htaccess.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.