Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Sunnuntai 22. syyskuuta 2002 klo 11:53

Linkkejä syyspäivän ratoksi:

Talouslehti Forbes listaa Amerikan rikkaimmat mielikuvitushahmot [via Käytöskukka]

Tähän en ole tainnut vielä linkittää: Design Not Found, joka jakaa risuja ja ruusuja webbisaittien käytettävyysyksityiskohdille.

Yhä suositumman Chimera-selaimen tekijällä Dave Hyattilla on blogi, Confessions of a Mozillian, jonka aiheet pyörivät Chimerankin taustalla olevan Mozilla-selaimen ympärillä. Apple muuten palkkasi Daven jokin aika sitten ja tämä tietysti herätti heti huhumyllyn Apple-brändätystä webbiselaimesta…

Suomen blogilista kasvaa sellaista vauhtia ettei mukana pysy. Usein blogijuttujen aiheena ovat toiset blogit ja bloggaaminen (kuten visakopu.netissäkin niin kovin usein) ja niinpä MB-Blog aikoo keskittyäkin pelkästään blogeista kirjoittamiseen. Tosin kovin on hiljaista vielä.

Ilmeisesti MSN.fi ja Suomi24.fi tekevät yhteistyötä, sillä molempien haut antavat sanasta sanaan samoja saittiesittelyitä. Visakopu.netistä sanotaan: “Jos et itse jaksa surffata netissä, seuraa weblogistin jalanjälkiä. Löydä etenkin media- ja mainontapainotteisia merkintöjä. Mukana on myös musiikkia ja leffoja.” Katso myös lisää blogiesittelyitä Suomi24:n Nettipäiväkirjat-hakemistosta.

Proteus on pikaviestintäohjelma (= instant messenger) Mac OS X:lle. Samalla softalla voi käyttää montaa eri systeemiä, esim. MSN Messengeriä ja ICQ:ta, pian myös IRC:iä. Saitti on vähän sekava, mutta ainakin minun kokemukseni mukaan kannattaa käyttää viimeisimpiä 2.2 alpha -versioita, jotka löytyvät saitin keskustelualueelta. Proteus on minusta niin laadukas, että ihan ostin sen toissapäivänä. Se on siis sharewarea, hinta vaivaiset 10 dollaria.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.