Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Keskiviikko 18. syyskuuta 2002 klo 17:26

Hesarin artikkelin mukaan laki määrää, että julkisen liikenteen tarkastusmaksun pitää olla “markkoina viidellä jaollinen luku”. Olisikohan jo aika päivittää lakia? Euro on kuitenkin jo ollut Suomen virallinen rahayksikkö jo yhdeksän kuukautta.

Markka-ajasta ei olla vielä päästy yli monessa muussakaan paikassa. Vaikeinta euron oppiminen tuntuu olevan autokauppiaille, kiinteistövälittäjille ja pankkivirkailijoille – varsinkin kun puhutaan vähänkään isommista summista.

Edellämainittu lakiteksti löytyy muuten Finlexistä: Asetus joukkoliikenteen tarkastusmaksusta 25.5.1979/498. Ei siis ihan viime aikoina muokattu.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.