Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Keskiviikko 11. syyskuuta 2002 klo 18:57

Olen tänään istunut suurimman osan päivästä kotona tekemässä töitä ja katsonut ikkunasta, kun lentokoneet lähestyvät Helsinki-Vantaan kenttää. Viime vuoden terrori-iskun jälkeen ei voi enää katsoa lentokoneita ajattelematta tapahtunutta, ei ainakaan tänään.

Chattasin hetki sitten newyorkilaisen kaverini kanssa. Hän pelastui WTC:n kakkostornin 53. kerroksesta. Moni hänen työtovereistaan ei pelastunut. Eilen katsoessani Nelosen näyttämää HBO:n tuottamaa 9/11-dokumenttia, muistin yhtäkkiä kuinka järkyttynyt olin viime vuoden syyskuussa, kun tajusin, että ystäväni on töissä WTC:ssä. Yritin koko illan soittaa hänelle, mutta puhelimet eivät tietenkään toimineet. Sain silti nukuttua, sillä sen stressaamisen jälkeen nukuin kuin tukki. Rauhoittava sähköpostiviesti saapui onneksi seuraavan päivän aamuna klo 10.14.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.