Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Maanantai 2. syyskuuta 2002 klo 10:07

Eilen TV1:ssä näytetty Joutilaat oli pysähdyttävä dokumenttielokuva. Vaikka osa elokuvasta onkin kuulemma dramatisoitu, oli se kuitenkin dokumentti eivätkä päähenkilöt olleet näyttelijöitä vaan oikeita ihmisiä. Joutilaat kertoo työttömistä kainuulaisista nuorista, jotka kuluttavat aikansa kaljaa juoden ja autojaan rassaten. Työtä yritetään vähän etsiskellä, mutta se on vaikeaa. Kävi sääliksi ihmisiä, jotka eivät tiedä mitä tekisivät elämällään ja vaikka tietäisivätkin, heillä olisi huonot mahdollisuudet toteuttaa haaveensa. Toteutus oli tyylikäs, mutta tarina karu.

Film-O-Holicista löytyy arvostelu.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.