Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Lauantai 31. elokuuta 2002 klo 23:00

Mobylla on weblog. On jo pitkään ollut tarkoitus ostaa Mobyn levy, mutta en ole vaan saanut aikaiseksi. Itse asiassa en ole pitkään aikaan ostanut juuri mitään levyjä. Don Huonojen ja Shakiran levyt on jääneet ostamatta kopiosuojausten takia.

Samik raportoi, että Suomen blogilistalla on jo sata blogia. Jutussaan samik mainitsee tämän saitin etusivulla olevan “personoidun” version blogilistasta. Jos jotakuta kiinnostaa, voin heittää sorsakoodin. Siinä ei ole mitään kovin ihmeellistä: blogilista luetaan Pinseristä PHP:llä ja jokaiselta riviltä tarkistetaan, kuuluuko sillä rivillä oleva blogi suosikkilistaani.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.