Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Sunnuntai 25. elokuuta 2002 klo 13:18

Jaguar on toiminut ihan kivasti, mutta kaikenlaista pientä säätöä on pitänyt tehdä. MySQL ei enää toiminut ja se piti poistaa ja asentaa uudestaan Marc Liyanagen tekemillä työkaluilla.

Jaguarissa on nyt käyttöliittymä Mac OS X:n sisäänrakennettuun palomuuriin. Sitä ei vain voinut käyttää ennenkuin poistin BrickHousen (shareware gui palomuurille). Poistaminen kävi kätevimmin niin, että poisti hakemiston /Library/StartupItems/Firewall ja ajoi terminaalissa komennon sudo ipfw flush.

Myös tcsh:n asetuksia piti hieman ronkkia. Hakemistopolun tai komennon nimen täydentäminen painamalla tabia on ominaisuus, josta en enää luopuisi (siis tyyliin kirjoitat em, painat tabia ja riville ilmestyykin emacs). Jos samoilla kirjaimilla alkavia komentoja on monta, edellinen OS X näytti listan vaihtoehdoista. Uusi ei tehnyt siinä tilanteessa mitään. Tämän sai korjattua erittäin helposti kirjoittamalla komennon set autolist.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.