Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Torstai 15. elokuuta 2002 klo 17:16

Kaikenlaiset turhat asiat sitä ihmisen päässä liikkuvatkin. Minua on jo pitkään raivostuttanut pysäköinti kielletty -merkin lisäkilpi “Luvaton pysäköinti kielletty”. Nykyään sellaisia näkee usein, ainakin täällä pääkaupunkiseudulla. Olen miettinyt kyltin merkitystä. Ideanahan on se, että pysäköinti on kielletty vain niiltä, joilla ei ole pysäköintiin erityistä lupaa. Mutta voiko olla tilannetta, jossa luvaton pysäköinti olisi sallittu? Eihän se silloin ole enää luvatonta. Ja vastaavasti luvallinen pysäköinti ei voi olla kiellettyä.

Laittakaa niihin kyltteihinne vaikka että “Pysäköinti vain luvalla”. Siinä on sitä paitsi 5 merkkiä vähemmän, tulee halvemmaksi kyltin teettäminen.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.