Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Maanantai 5. elokuuta 2002 klo 12:52

Saadaan oma bussilinja (numero 539, reitti Vantaankoski-Munkkiniemi) tuohon talon ohi kulkevalle tielle. Harmillista, että bussilla ei pääse Helsingin keskustaan, mistä olisi ollut eniten hyötyä. Linja kulkee kuitenkin Pitäjänmäestä, jossa on Macmaailman toimitus. Olen kyseisen lehden avustaja ja silloin tällöin saattaa olla asiaa toimitukseenkin.

Helsingin-linjakin saattaa kuitenkin vielä tulla joskus. Kirjoitettuani kommentteja Hesarin Vaskipuisto-artikkeliin, minuun otti yhteyttä tuttavani, joka on kunnallispoliitikko: “Olen YTV:n hallituksessa esittänyt että tulisi selvittää mahdollisuudet jatkaa Malminkartanon bussilinjaa 45 esimerkiksi joka toisen/kolmannen vuoron osalta linjana 450 Vaskipuistoon ja mahdollisesti jopa Kaivokselaan saakka.” En vastusta lainkaan!

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.