Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Sunnuntai 4. elokuuta 2002 klo 23:16

Mitä hemmettiä… Eiliset linkkini asuntomessujen kohde-esittelyihin olivatkin sessiokohtaisia eli eivät enää tänään toimineet. En saanut edes h4x0roimalla tehtyä pysyviä linkkejä, joten päätin kysyä asiasta sivun tekijöiltä:


From: visa@visakopu.net
To: toimisto@asuntomessut.fi, asuntomessut@kotka.fi
Cc: anssi.saarinen@buildforum.com, hannu.vaananen@buildforum.com
Subject: Linkittäminen Asuntomessujen sivuille
Date: Sun, 04 Aug 2002 23:13:54 +0300

Hei!

Ilmeisesti linkittäminen Asuntomessujen sisältösivuille ei ole mahdollista. Olisin halunnut kehua Kotkan messujen Loiste-taloa omilla sivuillani ja linkittää talon esittelysivulle. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että sivujen osoite muuttuu jokaisella selailukerralla ja pysyvää linkkiä yksittäiselle esittelysivulle ei ole mahdollista tehdä.

Omille sivuille eilen laittamani linkki Loiste-talon esittelyyn oli http://www.asuntomessut.fi/view.php? publishine_session=1028402852f5 b25b82718d6e166b60dbcda9e88463& rv=2244&page=document& document_id=310

Nyt kun tänään klikkasin linkkiä, sainkin vain virheilmoituksen siitä että "Istunto on päättynyt".

Haluaisin tietää teiltä tai nettipalvelunne toteuttajalta (joka ilmeisesti on BuildForum), millä tavalla voin linkittää Loiste-talon esittelyyn pysyvästi. Sivulta toiselle linkittäminen on kuitenkin olennainen osa webin toimintaa ja tällainen tekniikka, jossa sivun osoite muuttuu joka käyntikerralla, hankaloittaa asioita aivan turhaan.

Kiitos vastauksestanne jo etukäteen.

- Visa

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.