Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Keskiviikko 24. heinäkuuta 2002 klo 20:11

Minäkin kannatan bloggausaiheisen uutisryhmän perustamista, kuten Pinserin Sami ehdotti. Ryhmän nimi voisi minusta olla sfnet.viestinta.bloggaus. Uutisryhmässä olisi se hyvä puoli, että se ei ole riippuvainen mistään ylläpitäjistä, tietokannoista ja palveluntarjoajista.

Sfnetillä on ohjeet uutisryhmien perustamisesta. Perustamiseen tarvitaan muun muassa ryhmän kuvaus ja perustelut. Alla oma ehdotukseni kuvaukseksi ja perusteluiksi. Tätä kannattaa viilata ennen ehdotuksen postittamista, jotta uusi ryhmä saisi tarvittavan kannatuksen.

sfnet.viestinta.bloggaus Keskustelua bloggauksesta ja julkisen päiväkirjan pitämisestä

Ryhmä sisältää keskustelua erilaisista blogeista ja julkisista päiväkirjoista sekä blogijärjestelmistä, oman blogin perustamisesta ja bloggauksesta ilmiönä. Ryhmä on tarkoitettu blogia jo julkaiseville ja niille, jotka harkitsevat sellaisen perustamista.

Perustelu: Yhdysvalloista lähtöisin oleva weblogin (tai lyhyemmin blogin) julkaiseminen eli bloggaus on harrastuksena yhä suositumpaa myös Suomessa. Harrastajat tarvitsevat aihetta yleisemmin käsittelevälle keskustelulle alueen, joka on riippumaton nykyisin julkaistavista blogeista. Jotkut blogit tarjoavat nykyäänkin mahdollisuuden keskusteluun, mutta keskustelu on yleensä tarkoitettu kirjoitusten kommentointiin, eikä näissä järjestelmissä ole mahdollisuutta uusien keskusteluiden aloittamiseen.

Mitä olette mieltä? Jatketaan keskustelua toistaiseksi vaikka Pinserissä.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.